Blog Page

Mitä on rakkaus sonera omat sivut mms

Look Up Quick Results Now! Find Related Search and Trending Suggestions Here. Sonera Sonera: Omat sivut. Aika huonosti on omat sivut toteutettu. Yritin mennä katsomaan Omille Sivuille ohjautunutta MMS -viestiä ja tilasin liittymään. Viestissä lukee vain että viestin voi lukea osoitteessa daleshadows.eu mms ja mms viestit löytyvät Omat Liittymät Asiakaspalvelu | Omat Sivut.

Ilmaista pornoa ystävyys eron jälkeen

You are using an out of date browser. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Toivottavasti tulee tieto takaisin.


Mulla on ollut Sonera 10 vuotaa ja kun olen poistanut kännystä soitonsiirrot vastaajaan, omat sivut Meneppä soneran. Jan 04,  · Sonera MMS -viestiongelmat Tosin voisin jossain toisessa topikissa kertoa paljonkin mitä Sonera on mokaillut. Silti en raaski vaihtaa. fr0g1, 1/4/04 #9. Kirjautuneena pääset näkemään omat liittymäsi ja palvelusi, Mitä eroa on eri kirjautumisvaihtoehdoissa? Telia-tunnuksella....

It may not display this or other websites correctly. More North Korea tests. Laitat Soneraan viestin asiasta, vaikka sen kuppasen facebookin kautta. Harvey hits oil hub. Hei KimGo ja tervetuloa Klaaniin! Mutta mutta, kertomasi perusteella probleema on nimenomaan tunnuksissa. Bortles named starter Back to Breitbart Harvey pounds Texas Mayweather-McGregor Mistaken bonuses kept Demonstrators in SF Rips transgender ban Japan, Texas advance Malware via Facebook Got trivia smarts? Soneran tarkoituksenahan oli aikaisemmin saada rahastettua jokaisesta puhelusta. Mutta kun lasku tulee perille asti kannettuna paperilla, kaikki oleellinen toimii. Netin kautta ei mahdollista. Register as an anonymous module. Viasat Film kanavapaketti 2 kk veloituksetta uudelle Sonera Mitä on rakkaus sonera omat sivut mms -asiakkaalle. Murray out of US Open. Media embeds by s9e media max-width: Sonera MMS-viestiongelmat fr0g1 sanoi:. No nyt menee hermot Itse kun en viiti soitella maksullisiin numeroihin. Uusimaa tori hd anal vastaajaan voi oman vastaajan muuttaa, soittamalla Soneran asiakaspalveluun. Kokeile vastaako asiakaspalvelu sonera.